Selecteer een pagina

Tassen vormen een onmisbaar hulpmiddel voor wie meerdere items handig en stijlvol wil vervoeren. Vanwege de diverse keuzemogelijkheden kunnen tassen zelfs dienen als een canvas voor jouw eigen logo, bedrijfsnaam of inspirerende tekst! Maar waar kun je deze bedrukte tassen eigenlijk allemaal voor inzetten? In deze blog presenteren we je 5 toepassingen voor bedrukte tassen.

In de winkel

Stel je voor dat je klanten meerdere producten afrekenen in je winkel. Het is een genoegen om hen een tas aan te bieden, waardoor ze hun aankopen eenvoudig kunnen dragen. Dit is niet alleen handig voor je klanten, maar fungeert tevens als een krachtig promotiemiddel voor je bedrijf. Wanneer ze vervolgens door de stad lopen met je bedrukte tas, wordt je merk steeds zichtbaarder voor een breder publiek.

Goodiebags

Ben je vaak aanwezig op beurzen? Overweeg dan ook een tas met je logo of bedrijfsnaam uit te delen! Beurzen zijn doorgaans gevuld met tal van bedrijven die gepersonaliseerde goodies aanbieden. Het is onhandig om met al deze spullen in je handen rond te lopen. Door de bedrukte tas uit te delen, zullen enkel je bedrijfsnaam en logo in het oog springen, wat een slimme en doeltreffende zet is!

Merchandise

Voor fans van artiesten, festivals of andere populaire fenomenen is het tonen van loyaliteit een must. Merchandise, variërend van t-shirts tot truien, sjaals en bedrukte tassen, wordt aangeschaft om die verbondenheid te uiten. Een bedrukte tas met de naam van een favoriete artiest of festival zal ongetwijfeld vaak worden gebruikt, wat de band tussen fans en supporters versterkt.

Cadeau

Ben je nog op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Een bedrukte tas is een vrolijk en persoonlijk geschenk voor de jarige. Kies een grappige foto of een betekenisvolle tekst en laat deze op de tas afdrukken. Hiermee bezorg je gegarandeerd een glimlach om het gezicht van de ontvanger, en de gepersonaliseerde tas wordt een waardevol aandenken aan jullie vriendschap!

Goede doelen

Bedrukte tassen kunnen worden ingezet om geld in te zamelen voor goede doelen. Je kunt deze tassen voorzien van een specifieke boodschap of logo en vervolgens tegen een aantrekkelijke prijs verkopen. De opbrengst komt ten goede aan een nobel doel, terwijl de tassen tevens bewustzijn creëren voor de zaak die je ondersteunt.

Kortom, er zijn legio gelegenheden om bedrukte tassen uit te delen of te verkopen! Maar waar kun je tassen bedrukken voor een goede prijs? Bij Rotimshop vind je een breed assortiment bedrukte tassen van non-woven tot katoen. Zeker het kijkje nemen op de website waard!