Selecteer een pagina

Het is een grote ergernis van veel liefhebbers van series en films: het downloaden van bestanden. Je wil een leuke film kijken op je vrije avond, je hebt je al helemaal mentaal voorbereid op deze film en je hoeft alleen nog te zoeken naar een geschikte download. Als je deze download al kan vinden, is het nog maar de vraag of de film wel van hoge kwaliteit is en of je internet snel genoeg is om de film inderdaad te downloaden. Herkenbaar? Stop dan met het downloaden van series en films en probeer de Android Mediaplayer eens.

De Android Mediaplayer: wat is dat voor apparaat?

De Mediaplayer van Android is een tv box die je aan moet sluiten op je bestaande televisie. Het is een klein kastje, dat nauwelijks opvalt op het televisiekastje en eenvoudig aangesloten kan worden. Heb je de Android tv box aangesloten en ingesteld, dan kun je dit kastje gebruiken om jouw favoriete series, films en sportwedstrijden te streamen. Je hoeft dus niet meer te downloaden, maar kijkt jouw favoriete series, films en sportwedstrijden gewoon op je televisie zonder lang te wachten, zonder onderbrekingen en zonder dat je genoegen moet nemen met slechte kwaliteit beeld.

 

De tv box van Android: een interessante investering

Met de tv box van Android kun je films streamen en op jouw manier televisie kijken, maar dit is niet de enige reden om deze handige box aan te schaffen

De andere redenen waarom deze tv box een interessante investering is, zijn de volgende:

  • De tv box is niet alleen geschikt voor films streamen, maar maakt het ook mogelijk om je favoriete sportwedstrijden terug te kijken, je fitness hoelahoep tutorial te bekijken of je favoriete programma’s terug te zien met Uitzending Gemist.
  • De tv box is goedkoop, aangezien je slechts eenmalig een vast bedrag hoeft te betalen voor de Mediaplayer. Je betaalt dus geen maandelijkse abonnementskosten om op jouw manier televisie te kijken, maar investeert slechts eenmalig.
  • De tv box werkt niet met downloads, wat betekent dat je meteen jouw favoriete films, series, programma’s en wedstrijden kunt kijken.
  • De tv box is gemakkelijk in gebruik en dus ook erg kindvriendelijk.
  • De tv box kan ook foto’s, video’s en muziek uit de eigen collectie streamen. Geef je een feestje en wil je een leuke afspeellijst luisteren, dan kun je deze afspeellijst ook op de televisie afspelen voor betere geluidskwaliteit.

Omdat de tv box zo veelzijdig is en voor een aantrekkelijke eenmalige prijs aangeschaft kan worden, is de Mediaplayer erg populair. Wil jij ook van bovenstaande voordelen profiteren? Schaf dan je eigen Mediaplayer aan en je kijkt televisie op jouw manier.