Selecteer een pagina

Wie maakt het tegenwoordig niet meer mee. Jonge tieners of twintigers die naar opa en oma gaan. De mensen die 5 a 6 jaar geleden nog riepen:’’internet wat moet je ermee’’. Deze mensen hebben tegenwoordig een laptop en internet in huis. De nieuwste televisie. Alleen er is 1 probleem en dat dat:’’ze weten niet hoe het werkt’’.

Daarom gaan deze oudere mensen tegenwoordig naar een typ cursus of een internet cursus. Op zich is het een komisch gezicht. Mensen die nu naar een cursus gaan waar ze een aantal jaar geleden nog over vloekte. Vooral als ze naar een cursus word gaan, dan kun je zien hoe beperkt de ouderen van tegenwoordig zijn. Als de training eenmaal afgerond is en de wereld voor ze open is gegaan. Dan kun je beter al je e-mail verkeer blokkeren. Voordat je het weet heb je elke dag 10 berichten van je oma op Facebook of op je mail staan. Ineens zijn de mensen die internet en alles wat er omheen vervloekte omgeslagen en kunnen ze zich er de hele dag mee bezig houden.

Zo blijkt de jeugd van tegenwoordig nog helemaal niet zo slecht en kunnen ze de oudere mens helpen om hun laatste jaren nog op een moderne manier door te komen.