Selecteer een pagina

Het hoort erbij, het uittypen van het gesprek met je patiënt zodat het dossier van degene up to date blijft. Het uittypen van deze gesprekken kan wat tijd kosten en daarnaast leidt het je aandacht af van de patiënt. Herken je je in deze situatie als medisch personeel zijnde? Dan is de Dragon medical one misschien wel iets voor jou. De Dragon medical one is een spraakherkenningsapparaat die medisch jargon kan verstaan en gesprekken tijdens het gesprek zelf uittypt. Dan hoef je dus niet meer zelf het hele gesprek uit te typen en kun je in plaats daarvan je volledige aandacht aan de patiënt schenken.

De voordelen van een spraakherkenningsapparaat gebruiken

De Dragon medical one is een handig hulpmiddel voor het herkennen en uittypen van medisch jargon en gesprekken met een patiënt. Het is hierdoor sowieso voordelig om dit te doen. Een spraakherkenningsapparaat is handig omdat je zo meer je aandacht kan focussen op je patiënt, maar toch netjes het gesprek wordt uitgetypt en dit kan worden opgeslagen in het dossier. Het is iets dat moet gebeuren, maar de Dragon medical one maakt het een stuk makkelijker. Na het gesprek hoef je de tekst alleen nog even na te lezen, misschien hier en daar wat te corrigeren en dan ben je al klaar.

De Dragon medical one bestel je in deze webshop

De Dragon medical one is een van de beste hulpmiddelen voor de mensen in het medische vakgebied die veel moeten typen. De beste webshop om de Dragon medical one bij te bestellen is spraakherkenning.nl. Hier kun je de Dragon medical one en andere versies vinden en dan wordt deze bij je thuis of op de praktijk afgeleverd. Dan kun je binnenkort aan de slag met dit spraakherkenningsapparaat op een gewenst programma zoals Word en hoef je nooit meer hele gesprekken uit te typen.