Selecteer een pagina

Wie ten alle tijden wil weten waar zijn wagenpark zich bevind doet er goed aan gebruik te maken van een GPS tracker van Decos in zijn autos. Door middel van een dergelijk systeem kun je te weten komen waar je voertuigen zich bevinden en waar je werknemers zijn. Door middel van GPS wordt dan realtime bijgehouden waar het voertuig is zodat je alle verplaatsingen kunt zien.

Tegenwoordig zijn er diverse track en trace systemen op de markt waarbij u bijvoorbeeld een melding kunt krijgen wanneer een voertuig een bepaald gebied verlaat en kun je een visueel overzicht te zien krijgen van waar alle voertuigen zich op dat moment bevinden. Het mooie is ook dat je precies kunt zien welke routes er afgelegd zijn. Zeker voor transportbedrijven is dit erg handig omdat er zo goede routes kunnen worden gemaakt, kort op de bal spelen is dan erg belangrijk.

Naast een track en trace kunnen dergelijke systemen vaak ook precies het aantal gereden kilometers bijhouden en registreren. Zo bent u van al het papierwerk af en kun je daarnaast de rapporten met een paar klikken uitdraaien. Hierdoor zie je ook direct welke voertuigen onderhoud zouden dienen te krijgen en kun je hier tijdig een afspraak voor maken.