Selecteer een pagina

De zomer ligt alweer bijna achter ons. Dit betekent dus weer veel binnen zitten. Hoewel dit voor veel mensen als een straf gezien wordt, zijn er ook Nederlanders die zich volop kunnen vermaken binnen. Vooral de gamers onder ons kunnen hun geluk waarschijnlijk niet op. Dit najaar komen er namelijk een aantal nieuwe games uit. Het maken van een game is een lastig klusje waardoor de releasedatum van veel games onder voorbehoud is. Toch weten we van een aantal makers al zeker dat hun games over een paar maanden te spelen zijn. Heb jij een game computer van Computer Bestel en je benieuwd welke games dit najaar precies uitkomen? En wil je alvast weten hoe de games er waarschijnlijk uit gaan zien? Lees dan vooral verder voor leuke verrassingen!

27 september 2022 komt FIFA 23 uit

Na een paar jaar is het dan eindelijk zover; FIFA 23 ligt over enkele dagen op de markt! FIFA 23 kan gespeeld worden op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de Xbox Series XS. Je kunt FIFA 23 nu zelfs al pre-orderen. Maar wat voor veranderingen neemt FIFA 23 met zich mee? In de trailer van EA games van juli 2020 zijn al verschillende nieuwe features en verbeteringen te zien. Een belangrijk verschil met vorige edities van FIFA is het feit dat vrouwenvoetbal een grotere rol zal spelen in het nieuwe spel. Daarnaast zit het aanstaande wereldkampioenschap van voetbal ook al bij het spel inbegrepen. Daarnaast blijft er ook nog veel een verrassing. Zo zullen er waarschijnlijk andere presentatoren zijn en kan de lay-out veranderd zijn.

7 oktober 2022 komt Marvel’s Midnight Suns uit

Echte Marvel fans opgelet! Vanaf 7 oktober 2022 is het mogelijk om een nieuw Marvel spel te spelen, namelijk Marvel’s Midnight Suns. Deze game is te spelen vanaf een pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series XS en Nintendo Switch. Deze game zal verschillende superhelden bevatten. Je kunt zelfs Spider-Man verwachten! Daarnaast zul je ook Doctor Strange, Iron Man en Captain Marvel terugzien. Je zult kunnen participeren in strategie vechten met bovenaardse krachten en vaardigheden van de Marvel helden. Helaas zijn er geruchten dat de game wat vertraging opgelopen heeft waardoor de nieuwe releasedatum in 2023 zal zijn.

28 oktober 2022 komt Call of Duty uit

Op 28 oktober 2022 is het eindelijk zover. De fans wachten er al een tijdje maar vanaf dan is het mogelijk om Call of Duty: Modern Warfare 2 te spelen. Deze game komt uit voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de Xbox Series XS. Bij Call of Duty draait het vooral allemaal om het idee van de multiplayer. Zo kan iedereen plezier hebben tijdens het spelen van Call of Duty. In de game Modern Warfare 2 zullen er drie verschillende types zijn namelijk Rusher, Sentinel en Stalker. Bovendien kan je in deze game zwemmen en zal het

lopen in water effect hebben op je eigen snelheid. Je kan ook voertuigen voor een deel vernietigen, banden lek steken en daken verwoesten. Al met al een game met interessante, nieuwe aanpassingen!