Selecteer een pagina

Een website hebben betekent niet dat deze ook veel bezoekers trekt. Ondernemers denken vaak dat het voldoende is om een mooie website te laten maken, maar om nieuwe klanten te trekken, is meer nodig. Een website wordt wel vergeleken met het visitekaartje van uw bedrijf. Een visitekaartje dat niet wordt uitgedeeld, zal weinig teweeg brengen. Hoe zorgt u dat uw website gevonden wordt door uw klanten? Door aan SEO te doen. SEO staat voor ‘Search Engine Optimisation’ en komt er in het kort op neer dat u zoekmachines helpt om uw site te vinden. Het idee is eenvoudig, de uitkomsten zijn zeer doeltreffend. U zult zien dat uw site hoger in Google komt te staan naarmate u effectief aan SEO gaat doen. Hoe u dit kunt doen, zullen wij u in dit artikel uitleggen. 

De zoekmachine manipuleren 

Wanneer u iets online wilt kopen, dan is de kans groot dat u eerst even googelt. De woorden die u gebruikt om een bedrijf te vinden, zijn ook de woorden die u als eigenaar van een site zou moeten gebruiken in de teksten op uw site. Daardoor laat u aan de zoekmachine zien dat uw site te bieden heeft wat de potentiële klant wil. Een website vullen met teksten, is niet heel moeilijk. Een website vullen met teksten die tot meer bezoekers leiden, is een kunst. Een professional kan u helpen om deze teksten te schrijven. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw klanten snel en helder kunnen lezen wat u hen te bieden heeft, u zorgt er ook voor dat uw site beter vindbaar wordt. 

Vergeet niet om aan linkbuilding te doen

Wat veel mensen vergeten, is dat een site niet alleen maar gescand wordt op inhoud door Google, maar dat ook de externe links worden meegeteld. Dit zijn de verwijzingen vanaf andere sites naar uw site. Dat andere sites naar uw site verwijzen, is voor Google een teken dat deze sites van mening zijn dat uw pagina de moeite waard is. Google neemt dit oordeel graag ter harte en zal uw site dan ook hoger waarderen. Wanneer u wilt zorgen dat u veel van deze waardevolle links naar uw site kunt leggen, dan moet u aan linkbuilding gaan doen. Linkbuilding is het ambacht van het leggen van deze links. Deze links worden gemaakt aan de hand van artikelen. In deze artikelen wordt over een bepaald onderwerp geschreven. In deze artikelen zijn links verwerkt naar uw site. 

Hoe lang moet u aan linkbuilding doen? 

De kracht van linkbuilding, is dat het niet iets vluchtigs is: eenmaal gemaakte links blijven heel lang bestaan. Dat betekent dus ook dat wanneer u aan linkbuilding gaat doen, u constructief te werk gaat. U zult zien dat u al snel in de zoekresultaten van Google begint te klimmen en wanneer u uw hoge positie eenmaal bereikt heeft, is het zaak om deze positie te verstevigen. Het is daarom ook niet zo dat u een vaste periode aan linkbuilding moet gaan doen. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw positie in de zoekresultaten. 

Laat een specialist uw linkbuilding verzorgen 

U kunt zelf proberen om aan linkbuilding te gaan doen, maar u zult veel moeten leren en het gaat u veel tijd kosten. Het is daarom altijd beter om een specialist in te schakelen. Deze weet alles van linkbuilding en kan zorgen dat u snel resultaat boekt. Tevens is een specialist toegewijd en zal deze voortdurend in de gaten houden wat nodig is om nog betere resultaten te bewerkstelligen. Kijk daarom snel welk professioneel internet marketingbureau u kan helpen. Van het linkbuilding uitbesteden is nog nooit iemand slechter geworden.