Selecteer een pagina

Waarom zou je geen bedrijfsfilm van Cooler Media maken? Vind je het suf of kost het teveel tijd? Nee, nee en nog eens nee. Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf goed te laten zien aan de kijker. Het zorgt voor meer klanten, je informeert mensen en je bouwt een goed imago op. Nu iedereen altijd en overal online is, zijn bedrijfsvideo’s zelfs relevanter dan ooit. Geloof ons maar: er is geen krachtiger marketingmiddel voor je merk dan een bedrijfsfilm. Niet overtuigd? Bekijk dan deze argumenten:

Het is echt iets van deze tijd

Videomarketing is iets wat erg aan het groeien is. Een paar jaar geleden was dit een stuk minder populair dan nu. Met video heb je veel meer kans om gevonden te worden, en je clicks en conversie te verbeteren. Heel veel mensen zoeken naar video’s voor informatie in plaats van dat ze teksten lezen. Speel hier dus als bedrijf zeker op in!

Je komt erg hoog in Google!

Wanneer je een video op je website zet, kom je ook hoger in Google. Je stijgt niet alleen in Google door goede teksten en afbeeldingen te gebruiken, maar ook wanneer je een video op je website zet komt je hoger in Google. Zorg dus voor een goede en mooie video over je bedrijf die je op je website kan zetten. Extra websiteverkeer dus!

Een bedrijfsfilm prikkelt mensen

Een bedrijfsfilm biedt het hele pakket aan prikkels om mogelijke klanten te informeren en te verleiden. Je kan veel dingen met elkaar combineren. Denk aan beeld, tekst en geluid die op elkaar kunnen worden laten ingespeeld. Zo kunnen inhoud en gevoel van een bedrijf helemaal worden gecommuniceerd en hierdoor zal de boodschap van het bedrijf goed zijn.