Selecteer een pagina

Heb jij een website en wil jij hoger gaan scoren in de zoekmachine van Google? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste technieken toepast. Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen op het gebied van indexatie in de zoekmachines van Google. Als je dit namelijk op een correcte manier doet zul je merken dat jouw website snel zal gaan stijgen. Mocht je het niet goed toepassen, dan zul je merken dat de website alleen maar lager komt te staan en dat wil je natuurlijk niet hebben.

Het organisch krijgen van links

Een van de meest intensieve en lastige methodes om links te krijgen is het verkrijgen van links via natuurlijke linkbuilding. Deze strategie werkt als een soort vraag-en-antwoordsysteem waarbij je website-eigenaren een mail stuurt met de vraag of ze een link naar je website willen plaatsen. Dit kost enorm veel tijd en om deze reden kiezen steeds meer website-eigenaren ervoor om backlinks in te kopen zodat ze niet voor verrassingen kom te staan en hun tijd in hun core business kunnen steken. Het kopen van backlinks gaat echter wel gepaard met geld en niet altijd alle backlinks die gekocht worden zijn goed. Maar hoe werkt het nu precies? We zullen hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste elementen omtrent het kopen van links.

Het kopen van links

Als je op zoek gaat naar een linkbuilding partner om links in te kopen is het altijd goed om naar de waardes en de autoriteit van deze website te kijken. Als je namelijk een link krijgt van een website die totaal niet gerelateerd zijn aan jouw website en daarnaast ook nog lage DA en PA-waardes heeft, dan kan dit jouw website juist doen dalen in plaats van stijgen. Om deze reden is het aan te raden om altijd je linkbuilding goed uit te voeren. Mocht je hier geen verstand van hebben, dan is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden om linkbuilding uit te besteden. Hierover lees je hieronder meer.

Linkbuilding uitbesteden bij een specialist

Linkbuilding uitbesteden is een van de meest voorkomende diensten bij online marketeers. Dit heeft ermee te maken dat een online marketeer precies weet waar aan gedacht dient te worden als het gaat om linkbuilding. Hierdoor wordt de website veilig gesteld en kan er met een gerust hart aan linkbuilding gedaan worden. Natuurlijk is het wel zo dat er kosten gepaard gaan bij het uitbesteden van linkbuilding aan derde. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact op met een online marketeer bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het ook altijd goed om te kijken of ze een bewezen track-record hebben. Hierdoor weet je zeker dat je met een partij in zee gaat die ervaring heeft op het gebied van linkbuilding.