Selecteer een pagina

We printen veel in Nederland. Zowel thuis als op het werk printen we zeer regelmatig. Bedrijven hebben gemiddeld zelfs zo’n negen printers per pand staan. Geen wonder dus, dat daar regelmatig veel printjes uit komen rollen. Wilt je een zakelijke printer aanschaffen? Dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten bij aanschaf. 

Punten om op te letten bij het kopen van een zakelijke printer

Een zakelijke printer kopen kun je het beste doen door onderstaande checklist af te vinken voor jouw bedrijf. Wat heb je nodig en wat niet? Aan de hand daarvan kun je een beslissing maken. Vragen die daarbij kunnen helpen zijn:

  • Kleur of mono?
  • Wil ik er ook mee kunnen scannen en kopiëren?
  • Hoeveel printjes moet de printer maandelijks kunnen maken?
  • Moet er geprint kunnen worden vanaf mobiel of tablet?
  • Welk formaat printer wil ik?
  • Voor hoeveel gebruikers is de printer?
  • Hoe belangrijk is de afdrukkwaliteit? Moet dit hoge resolutie zijn?
  • Inkt- of Laserprinter?
  • Wil ik een tafel- of torenmodel?
  • Hoeveel printers heb ik in totaal nodig?

Op basis van jouw budget kun je hiermee bepalen welke printer goed is voor jouw bedrijf.

Waarom een refurbished printer aantrekkelijk is voor jouw bedrijf

Een refurbished printer kopen kan zeker aantrekkelijk zijn voor jouw bedrijf. Allereerst is het het financiële aspect. Een refurbished printer is in kosten vele malen goedkoper dan een gloednieuwe printer. Daarnaast heb je ook de zekerheid van een gedegen check: iedere refurbished printer wordt namelijk van tevoren gekeurd door een specialist. Zijn er onderdelen kapot, dan worden deze vervangen, waardoor je weer een goed functionerende printer hebt. Hierin verschilt een refurbished printer dus van een tweedehands printer. Een refurbished printer is weliswaar een tweedehands product, maar het wordt ook nog gecontroleerd voordat het in de verkoop gaat. Daarbij krijgt een refurbished printer tevens altijd een keurmerk en garantie. Deze garantie is eventueel te verlengen met een aanvullende garantie. Je kunt de garantietermijn bijvoorbeeld 6, 12 of 24 maanden. Bovendien krijgen bestaande printers een nieuw leven door een refurbished printer. Dit is beter voor het milieu, doordat niet alle onderdelen opnieuw geproduceerd hoeven te worden.

Vergelijk refurbished printers online

Uiteraard wil je niet direct met de eerste de beste deal in zee gaan. Daarom kun je printers online vergelijken op Refurbishedprinter.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan refurbished printers, met verschillende eigenschappen. Houd daarom jouw checklist bij de hand bij het maken van jouw keuze, om een goede vergelijking te kunnen maken.